ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (HACCP)
Διαχειριστής Πλατφόρμας
ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Στο τέλος των μαθημάτων οι καταρτιζόμενοι πρέπει να είναι ικανοί να :
- Γνωρίζουν τις βασικές αρχές ενός Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας (ΣΔΠ) καθώς
επίσης τις αρχές εφαρμογής ενός Συστήματος Ανάλυσης και Προσδιορισμού Κρίσιμων
Σημείων ελέγχου (HACCP).
- Είναι σε θέση να κατανοήσουν τον τρόπο εφαρμογής και να συμβάλλουν στη λειτουργία
ενός ΣΔΠ.
- Να μπορούν να εφαρμόζουν ένα Σύστημα Ανάλυσης και Προσδιορισμού Κρίσιμων Σημείων
ελέγχου (HACCP).
ΛιγότεραΣΤΟΧΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Στο τέλος των μαθημάτων οι καταρτιζόμενοι πρέπει να είναι ικανοί να :
- Γνωρίζουν τις βασικές αρχές ενός Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας (ΣΔΠ) καθώς
επίσης τις αρχές εφαρμογής ενός Συστήματος Ανάλυσης και Προσδιορισμού Κρίσιμων
Σημείων ελέγχου (HACCP).
- Είναι σε θέση να κατανοήσουν τον τρόπο εφαρμογής και να συμβάλλουν στη λειτουργία
ενός ΣΔΠ.
- Να μπορούν να εφαρμόζουν ένα Σύστημα Ανάλυσης και Προσδιορισμού Κρίσιμων Σημείων
ελέγχου (HACCP).
ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Στο τέλος των μαθημάτων οι καταρτιζόμενοι πρέπει να είναι ικανοί να :
- Γνωρίζουν τις βασικές αρχές ενός Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας (ΣΔΠ) καθώς
επίσης τις αρχές εφαρμογής ενός Συστήματος Ανάλυσης και Προσδιορισμού Κρίσιμων
Σημείων ελέγχου (HACCP).
- Είναι σε θέση να κατανοήσουν τον τρόπο εφαρμογής και να συμβάλλουν στη λειτουργία
ενός ΣΔΠ.
- Να μπορούν να εφαρμόζουν ένα Σύστημα Ανάλυσης και Προσδιορισμού Κρίσιμων Σημείων
ελέγχου (HACCP).
Κωδικός: PASTRY112
Σχολή - Τμήμα: B΄Εξάμηνο
Σχολή - Τμήμα: B΄Εξάμηνο
Ημερολόγιο
Ανακοινώσεις
- - Δεν υπάρχουν ανακοινώσεις -