ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (HACCP)

Διαχειριστής Πλατφόρμας

Περιγραφή

 ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Στο τέλος των μαθημάτων οι καταρτιζόμενοι πρέπει να είναι ικανοί να :

  • Γνωρίζουν τις βασικές αρχές ενός Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας (ΣΔΠ) καθώς

επίσης τις αρχές εφαρμογής ενός Συστήματος Ανάλυσης και Προσδιορισμού Κρίσιμων

Σημείων ελέγχου (HACCP).

  • Είναι σε θέση να κατανοήσουν τον τρόπο εφαρμογής και να συμβάλλουν στη λειτουργία

ενός ΣΔΠ.

  • Να μπορούν να εφαρμόζουν ένα Σύστημα Ανάλυσης και Προσδιορισμού Κρίσιμων Σημείων

ελέγχου (HACCP).

Κωδικός: PASTRY112
Σχολή - Τμήμα: B΄Εξάμηνο

Ημερολόγιο

Ανακοινώσεις

  • - Δεν υπάρχουν ανακοινώσεις -